Win '100 Fascinerende wereldwonderen'!
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

WINACTIE GESLOTEN Beantwoord de prijsvraag en maak kans op een van de 3 exemplaren van het prachtige bladerboek 100 Fascinerende wereldwonderen, vol bijzondere monumenten en vreemde natuurfenomenen.

Over het boek

Hoeveel mensen waren er nodig voor de bouw van de Chinese Muur? Wie bouwde een fantastisch sprookjeskasteel om een romantische middeleeuwse legende te 1001004002606882laten herleven? En: hoe ontstonden de hexagonale zuilen van de Giani’s Causeway echt? De antwoorden op deze en veel andere vragen zijn te vinden in 100 Fascinerende wereldwonderen.

100 van de spectaculairste door mensen gemaakte monumenten en door de natuur veroorzaakte fenomenen worden in dit boek beschreven. Verfijnde bouwwerken zoals de St. Pieter in Rome meten zich met de strakke lijnen van de Grote Piramide bij Gizeh. Zowel bouwkundige staaltjes – zoals de Transsiberische spoorweg, de langste spoorlijn ter wereld – zijn opgenomen, als natuurlijke fenomenen, zoals de Everglades in Florida, de enorme Saharawoestijn en de actieve vulkanen van Antartica.

Prijsvraag

Eén van de 100 wereldwonderen die in het boek wordt beschreven, is kasteel Neuschwanstein. Welke koning gaf opdracht tot de bouw van dit sprookjesachtige kasteel?

WINACTIE GESLOTEN

Winactie

Vul het formulier in en maak kans op mooie prijzen!
  • Noem hier de prijs die u wilt winnen
  • Vul hier uw inzending in (antwoord op een vraag, de reden dat u meedoet enz)
    Door mee te doen aan een winactie schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief. Je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden, met uitzondering van de winnaars waarbij de derde partij de verzending van de prijs verzorgt. Je e-mailadres wordt toegevoegd aan de nieuwsbrief van IsGeschiedenis welke tweewekelijks verschijnt, waarbij afmelden op elk moment mogelijk is.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone