Win een Michiel de Ruyter-pakket (2 entreekaarten + speelfilm op DVD)!
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

WINACTIE GESLOTEN. De geweldige tentoonstelling Michiel de Ruyter – Held in zicht in Het Scheepvaartmuseum loopt tot 30 juni aanstaande. Wil jij deze tentoonstelling nog bezoeken? Doe dan mee met de winactie van IsGeschiedenis! Winnaars krijgen gratis toegang voor 2 personen én de spectaculaire speelfilm Michiel de Ruyter op DVD!

Deze actie is gesloten

Begin dit jaar keerde Nederlands grootste admiraal en bekendste zeeheld terug naar  Het Scheepvaartmuseum Amsterdam met de veel geprezen tentoonstelling Michiel de Ruyter – Held in zicht. Deze tentoonstelling, waarin je de Gouden Eeuw écht beleeft, sluit 30 juni de deuren, maar jij kunt hem nog bezoeken!

Wat moet je doen?

Vul vóór vanavond twaalf uur onderstaand formulier in. Onder de deelnemers verloten wij twee Michiel de Ruyter-pakketten die bestaan uit:

– Gratis toegang voor 2 personen tot de tentoonstelling Michiel de Ruyter – Held in zicht in Het Scheepvaartmuseum (t.w.v. € 30,-). Nota bene: de tentoonstelling loopt tot en met 30 juni.

– De speelfilm Michiel de Ruyter op DVD (t.w.v. € 14,99).

Winnaars krijgen morgen bericht via e-mail. Zij kunnen hun Michiel de Ruyter-pakket tot en met 30 juni afhalen bij de informatiebalie van het Scheepvaartmuseum  in Amsterdam.

Deze actie is gesloten

Meer weten over Michiel de Ruyter?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Winactie

Vul het formulier in en maak kans op mooie prijzen!
  • Noem hier de prijs die u wilt winnen
  • Vul hier uw inzending in (antwoord op een vraag, de reden dat u meedoet enz)
    Door mee te doen aan een winactie schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief. Je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden, met uitzondering van de winnaars waarbij de derde partij de verzending van de prijs verzorgt. Je e-mailadres wordt toegevoegd aan de nieuwsbrief van IsGeschiedenis welke tweewekelijks verschijnt, waarbij afmelden op elk moment mogelijk is.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone