Win een overnachting in een kasteel
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+1Pin on Pinterest0Email this to someone

Winactie tot 15-7-2016. Wil jij een overnachting in een kasteel winnen? Die onvergetelijke belevenis kun je nu meemaken. Zeer recent gerenoveerd is Schloss Purschenstein in het Ertsgebergte. Dit kasteel biedt modern comfort in een historische setting. Maak nu kans op deze droom overnachting!

Hoe kun je winnen?

Stuur ons jouw mooiste kasteel toe in woord of beeld! Heb jij een foto gemaakt van een prachtig kasteel? Of kun jij jou kasteel tot in de puntjes omschrijven? Stuur dit dan naar ons toe. De beste/origineelste/mooiste inzending wint 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer in Schloss Purschenstein in Saksen.

Mail snel je foto of omschrijving van jouw mooiste kasteel naar de redactie van IsGeschiedenis. Vergeet daarin niet je adres, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden

Reageer voor 15 juli 2016.

Over kasteel Purchenstein

Het Ertsgebergte is een bergketen in Duitsland (Saksen) en Tsjechië die over een lengte van 150 kilometer de grens tussen de twee landen vormt. Het dankt zijn naam aan de rijkdom aan ertsen die er lange tijd opgegraven werden.

De hoogste pieken bevinden zich in het westelijke gedeelte van het Ertsgebergte. De Klínovec is de hoogste aan de Tsjechische kant en de Fichtelberg is de hoogste aan de Duitse zijde van het gebergte. In dit gebied ligt het kasteel Schlosshotel Purschenstein.

Kasteel Purschenstein ligt op een prachtig landgoed midden in het Ertsgebergte. Naast het kasteel (anno 1253) zijn de Beurs (het voormalig financieel beheer van het kasteel) en het koetshuis te vinden. Daar is ook een exclusief restaurant ‘Remise’ aanwezig. Verder zijn er nog een prachtig kasteelpark, drie mooie vijvers en een eigen kruidentuin.

De stijlvolle, met liefde en met veel oog voor detail ingerichte kamers en suites bevinden zich in de drie historische gebouwen (kasteel, beurs en koetshuis) en zorgen voor een ontspannen verblijf. Je maakt nu kans op een overnachting in dit kasteel!

Purschenstein aus der Luft-kl

Voorwaarden voor deelname fotowedstrijd

  • maximaal 3 foto’s per persoon
  • Inzenden kan tot 15 juli 2016
  • De overnachtingen moet ingezet worden voor 15 oktober 2016
  • Stuur alleen foto’s in waarvan jij de fotograaf bent (en dus alle rechten hebt)
  • Bij twijfel van echtheid (of onrecht) wordt de foto uitgesloten van deelname
  • De ingezonden foto’s kunnen worden gebruikt door Saksen Toerisme en Isgeschiedenis.nl (altijd onder naamsvermelding van de fotograaf)
  • Of stuur een beschrijving in van jouw mooiste kasteel
  • Winnaar wordt via e-mail of telefoon op de hoogte gesteld.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Vergeet je telefoonnummer niet vermelden!

 

Banner nb

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+1Pin on Pinterest0Email this to someone