IsGeschiedenis voor de Geschiedenis Online Prijs
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

IsGeschiedenis doet mee met de Geschiedenis Online Prijs! De Geschiedenis Online Prijs bekroont de beste historische website en app. Stemmen op IsGeschiedenis kan t/m 9 februari. Meedoen en zorgen dat iedereen kennis maakt met IsGeschiedenis? Dat kan hier

De Geschiedenis Online Prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt en bekroont de meest vernieuwende, verrassende of mooiste Nederlandse historische website of app. De prijs is in het leven geroepen om geschiedbeoefening online te bevorderen en te belonen.

Voor wie is de Geschiedenis Online Prijs?

Alle Nederlandse websites en apps die geschiedenis als onderwerp hebben, kunnen meedingen naar de Geschiedenis Online Prijs. De jury kijkt niet alleen naar de kwaliteit van de uitvoering, maar ook naar verrassende en creatieve onderliggende ideeën. Zo maken zowel professionele organisaties als enthousiaste vrijwilligers kans op het winnen van de Geschiedenis Online Prijs.

Stemmen op IsGeschiedenis kan hier! 

Een uitgebrachte stem moet bevestigd worden!

Elke stemmer ontvangt op het opgegeven emailadres een bevestigings-email. Deze e-mail moet geopend worden en de bevestigingslink dient te worden aangeklikt. Vervolgens leest u op de website dat uw stem is geactiveerd.

Let op: Mogelijk belandt deze bevestigingsmail vanwege spam-beveiligingsinstellingen niet in je postvak-In, maar in je spambox.
Check daarom je spambox indien de bevestigings-email niet in je e-mailbox hebt ontvangen, zodat je je stem kunt bevestigen.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone