Over IsGeschiedenis.nl

IsGeschiedenis.nl - geschiedenis en nieuws

Ieder mens groeit op met het vertellen van en luisteren naar verhalen uit de geschiedenis die ook weer aan kinderen worden doorgeven. Deze verhalen geven betekenis aan het verleden, heden en de toekomst en bieden de mogelijkheid deze perioden te doorgronden. De actualiteit is namelijk de geschiedenis van morgen. IsGeschiedenis.nl is een website waarop deze actualiteit in historisch perspectief wordt geplaatst.

Ruim vijf jaar geleden ging de website IsGeschiedenis.nl ‘de lucht in’. IsGeschiedenis.nl is ondertussen het grootste digitale geschiedenis magazine in Nederland. IsGeschiedenis.nl biedt naast dagelijks achtergronden bij het nieuws.Ook tal van andere geschiedenis informatie.

Waarom is geschiedenis interessant?

Omdat de actualiteit de geschiedenis van morgen is. IsGeschiedenis.nl is een website waarop de actualiteit in historisch perspectief wordt geplaatst. Dagelijks verschijnen er artikelen op IsGeschiedenis.nl die nieuwswaarde hebben en achtergrond en/ of perspectief bieden voor de geïnteresseerde lezer. Door middel van een originele insteek, leuke anekdotes en mooie citaten worden de verhalen verteld die schuil gaan achter het nieuws.

Alle geschiedenis op IsGeschiedenis.nl

De website biedt voor ieder wat wils. Niet alleen de droge feiten, maar ook het historische kader waarin deze plaatsvonden. Van korte berichten tot zeer serieuze achtergrond artikelen.Van historische blunders tot de geschiedenis van vandaag.

Ideeën voor je werkstuk geschiedenis?

Schrijf jij een werkstuk over de Eerste Wereldoorlog, de VOC, het communisme of over de Romeinen? Kijk ook dan op Isgeschiedenis.nl. Inmiddels hebben wij duizenden historische verhalen en dat aantal groeit iedere dag. Dus lees de mooie historische verhalen over Napoleon, Marie-Antoinette, Willem van Oranje, Alexander de Grote en Jeanne D’Arc en de vele andere historische figuren en onderwerpen op IsGeschiedenis.nl. Volg ons iedere dag voor je dagelijkse portie geschiedenis!

Actuele cijfers: 

Bezoekers:      ruim 250.000 bezoekers per maand

 

Wie zijn wij?

IsGeschiedenis.nl is een uitgave van uitgeverij Virtùmedia. Uitgeverij Virtùmedia maakt tijdschriften en websites die zich richten op een hoger opgeleid publiek met een specifieke interesse. Naast tal van geschiedenis uitgaven (Ons Amsterdam, Geschiedenis magazine, Archeologie magazine, Archeologie Online) geven we ook bladen en websites ook over cultuur, natuur, yoga, outdoor, schrijven, overheid en nog veel meer uit. Meer informatie

Persoonsgegevens
Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief kunnen uw persoonsgegevens gebruikt worden om u te informeren over aanbiedingen, relevante diensten en producten van de Virtùmedia. Zij zullen niet aan derden verkocht of weggegeven worden.

Licentie

IsGeschiedenis.nl wil het gebruik van de informatie van de website stimuleren. Teksten tot 50 woorden mogen zonder toestemming te vragen worden overgenomen. Bekijk hier de voorwaarden.

Informatie IsGeschiedenis.nl
De redactie van IsGeschiedenis.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Wij zullen uw melding zo spoedig mogelijk behandelen en indien nodig actie ondernemen.

IsGeschiedenis is een website van Virtùmedia B.V.

Redactieadres:
IsGeschiedenis
Postbus 595
3700 AN Zeist
Nederland
Telefoon: 0(031)30-6920677


 Terug naar de Homepage –>